Arckezelés

Az Image 4 termékből álló, alap bőrápolási rutinját könnyű alkalmazni és bizony hatásos is.  Hz az általam nyújtott professzionális kezeléseket ezekkel a termékekkel kombináljuk, akkor az Image Skincare kifejezetten az adott bőrproblémára szabadott megoldást kínál.

Be Clear arctisztító kezelés

Mondj búcsút a pattanásoknak. Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja. Az akne valamennyi fokozatára ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicilsavat vet be, nyugtató gyulladásgátló növényi hatóanyagok társaságában.

Illuminating arckezelés

Arckezelés a ragyogó bőrért Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik.

Antioxidant, Anti-aging öregedésgátló arckezelés

Már az első alkalommal megérti, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, megvalósul az azonnali Age later® átalakulás.