Kozmetika

Több mint 20 esztendeje fogadom vendégeim a kozmetikámban. Ez idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem és sok-sok tanfolyamon is tovább képeztem magam, hogy munkám a lehető legmagasabb színvonalon végezhessem. Engedd meg, hogy bemutassam az IMAGE Age later márkát, amely termékeivel a munkám során dolgozom.

Az IMAGE Age later egy klinikai bőrápolási márka, melyet a kezdetektől fogva a szakma legjobbjai terveznek, akik egy kicsit szembe menve az aktuális trendekkel mindenkor előnyben részesítik a tudományt. Az orvosaik által tervezett termékek és kezelések a visszajelzések szerint fantasztikusak, rengeteg díjat zsebeltek már be, és a világ több mint 60 országában 20 000-nél is több szakember választja az IMAGE Age later termékeit professzionális munkájához.

Közéjük tartozom jómagam is, és vendégeim pozitív visszajelzései igazolják nap mint nap, hogy az IMAGE Age later valóban hozzájárul ahhoz, hogy a munkám a lehető legmagasabb színvonalon végezhessem.

Kémiai peelingek

A károsodás látható jelenti kétféle módon fordítják vissza: az elhalt sejteket eltávolítva a bőr ragyogást kap, csökkennek a kisebb nagyobb ráncok, az öregségi foltok, az eltömődött pórusok, pattanások. Másrészt pedig hosszabb távon a kollagént támogatják a feszesebb bőrért.

Enzimes peelingek

Tök, ananász, papaya és mangó gyümölcs enzimek és peptied egy bio aloe vera alapban. Ez a nem-kémiai peeling kiegyensúlyozza, regenerálja és helyreállítja a bőrt, míg a fekete nadálytő őssejtek feltöltik a bőr őssejtjeit, segítve a bőr fiatalságának megtartását.

Oxigénes peelingek

Az oxigén számos jótékony hatást kínál, melyek hozzásegítenek az egészséges, ragyogó arcbőrhöz: segíti a problémás bőr tisztulását, tisztítja az eltömődött pórusokat, támogatja a kollagéntermelést és ragyogást hoz a fáradt bőrnek. AZ O2 lift peeling azonnali látható életerőt nyújt a bőrnek.

Arckezelés, testkezelés

Az Image 4 termékből álló, alap bőrápolási rutinját könnyű alkalmazni és bizony hatásos is. Hz az általam nyújtott professzionális kezeléseket ezekkel a termékekkel kombináljuk, akkor az Image Skincare kifejezetten az adott bőrproblémára szabadott megoldást kínál.