Oxigénes peelingek

Az oxigén számos jótékony hatást kínál, melyek hozzásegítenek az egészséges, ragyogó arcbőrhöz: segíti a problémás bőr tisztulását, tisztítja az eltömődött pórusokat, támogatja a kollagéntermelést és ragyogást hoz a fáradt bőrnek. AZ O2 lift peeling azonnali látható életerőt nyújt a bőrnek.

O² Lift kezelés

Elgondolkodtál azon, hogy vajon a hírességek hogyan tesznek szert olyan egészséges, ragyogó bőrre? Jó eséllyel valamilyen formában oxigénes kezelést vesznek igénybe. Az Image O² Lift arckezeléssel te is friss lélegzetvételhez juttathatod bőröd. De mit is csinál az oxigén a bőrben? Az oxigénnek több jótékony hatása is van. Fehéríti a bőrt, felgyorsítja a gyógyulását és a keringését, harcol a toxinokkal szemben és mélyhidratálást nyújt. Ellene hat a szabadgyököknek és a bőrben lévő tisztátalanságoknak, melyek idővel a bőrön kisebb és mélyebb ráncokat, fáradtságot idéznének elő.

Az Image O2 Lift kezelés olyan öregedésgátló arckezelés, mely oxigénnel, növényi eredetű őssejtekkel, peptidekkel, magas koncentrációjú enzimes növényi hatóanyagokkal tölti fel a bőrt, mely csodás, friss és megújult lesz. A bőrsejtek regenerálásán át az O² Lift atuomatikusan visszafordítja az idő jeleit az arcon, kisimítja a finom ráncokat, megtisztítja a bőrt a tisztátalanságoktól, hidratál, egészségessé varázsol.

Ez a luxus kezelés oxigénnel, növényi eredetű őssejtekkel, peptidekkel, magas koncentrációjú enzimes növényi hatóanyagokkal tölti fel a bőrt, mely csodás, friss és megújult lesz