Sminktetoválás

A kozmetika mellett a sminktetoválás lett a szenvedélyem, amit kiegészítettem a tetoválás eltávolítással. Ebben a rohanó világban a tartós smink hihetetlenül megkönnyíti a nők mindennapjait. Ha egy szépen elkészített szemöldök, száj, szemtetoválást szeretnél, jelentkezz be még ma!

Amit a sminktetoválásról tudni kell

A sminktetoválást egy speciális géppel és festékkel készítem. A tetováláshoz organikus, teljesen bőrbarát pigmenteket használok, melyeket a Németországban fejlesztett és gyártott Long Time Liner Duo géppel viszek a bőrödbe. Ebben egy egyedülálló mágneses motor biztosítja a nagyon pontos tűvezetést, így könnyedén, nyomás nélkül lehet a pigmentet a megfelelő rétegbe juttatni úgy, hogy tartós, szép, egyenletes színű tetoválást készülhessen.

Az eredmény tartós, körülbelül 1,5-3 év között kopik ki a bőrből szépen elhalványulva. A szín tartóssága sokban függ a bőr állapotától, állagától és a kortól.

Hogy fájdalmas-e a tetoválás? Igen, lehet kellemetlen, de ez elsősorban a vendég fájdalomérzetétől függ. Természetesen többfajta érzéstelenítőt is használok, így Lidocain tartalmú krémet, oldatot, aki pedig érzékeny rá, annál az Ultracain oldatot vetem be.

A frissen elkészült tetoválás nem a végleges színt tükrözi, ilyenkor mindig sokkal erősebb tónusú a az eredmény. A végleges árnyalatot a bőr egyéni adottsága befolyásolja. Emellett több más tényező is okozhat nem kívánt színváltozást, ilyenek a nem megfelelő UV-védelem, különböző hámlasztó kezelések és néhány belgyógyászati betegség.

Az elkészült tetoválásra az első héten fokozottan kell vigyázni, a megbeszéltek és az otthoni ápolásról kapott tájékoztató szerint. A vart leszedni, törölgetni, dörzsölni TILOS!

1-3 hónapon belül kell az úgynevezett korrekciót elkészíteni, így véglegesíthető a kívánt szín.

Szájtetoválásnál külön figyelmet kell fordítani a herpeszkezelésre. Már jóval a beavatkozás előtt el kell kezdeni gyógyszer szedését, és a kész tetoválás után herpesz kenőcs használata javasolt.

Tetoválás után NEM szabad:

Napozni, szoláriumozni 3 hétig

Uszodába, szaunába menni

Erősen verejtékező sporttevékenységet űzni 1 hétig

Savas készítmények használni, így például hámlasztani

Gyantázni, borotválni a kezelt felületet

Kizáró tényezők

Vannak kizáró tényezők, amikor a tetoválást nem készíthetem el. Ilyenek a terhesség, a szülés utáni 3 hónap, a szoptatási idő, a herpesz, véralvadásgátló szer szedése, a különböző krónikus betegségek (orvosi engedély szükséges), a gyulladt bőrfelület, a láz, a vírusos vagy bakteriális megbetegedés, illetve az alkohol vagy drog fogyasztása, vagy szemhéjtetoválásnál a műszempilla.

Sminktetoválás árak

null

Szemöldök

Soft powder: 51000.-Ft
Szálas: 51000.-Ft
Powder: 49000.-Ft
null

Száj

Kontúr fél satír: 68000.-Ft
Kontúr teljes satír: 98000.-Ft
null

Szem

Felső normál: 42000.-Ft
Felső vastag: 48000.-Ft
Alsó normál: 25000.-Ft
Felső+alsó normál: 62000.-Ft

Kontroll és korrekció: 1. alkalom díjmentes 3 hónapon belül.

2 éven belüli frissítésnél 30%, 3 éven belül 15%  kedvezményt adok,  amennyiben nálam készült a tetoválásod.